Sa fokusom na trend tihog luksuza koji je u poslednje vreme dosegao svoj vrhunac, dobili smo svojevrsnu potvrdu modnog sveta da nismo jedini koji tražimo načine da unesemo skupoceni efekat u naše svakodnevne kombinacije. Budući da nam se dnevni outfitivrlo često baziraju na farmerkama, posvetili smo se pronalaženju bilo kakvog saveta ili trika vezanog za stilizovanje teksasa kako bismo ostavili taj sofisticirani pečat. 

Brzim pregledom Instagram feed-a i najnovijih fotografija street stylea, postalo je očigledno da kategorija tamnog teksasa zauzima značajno mesto na listi trendova - sa razlogom. Tamnije, navy nijanse daju farmerkama luksuzniji osećaj koji izgleda svečanije od ostalih, tako da možete nositi ovaj stil teksasa uz bilo koji džemper ili obuću i postići visokvalitetni look.

Kako bismo vas inspirisali, u nastavku smo izdvojili sedam takvih kombinacija uticajnih modnih devojki sa Instagrama. Pratite nas!

Krem rolka + cipele sa kitten štiklom

Sylvie Mus kontrastno kombinuje krem rolku sa širim farmerkama tamnije boje, a cherry on top su par ženstvenih crnih cipela sa mini kitten štiklom i kopčama.

Siva vunena jakna + kratke čizme sa pravougaonim vrhom 

Anouk Yve stilizovala je komad vunenog sakoa, tamne farmerke dužine do članka i trendi par kožnih čizmi sa pravougaonim vrh. Vrlo quiet luxury, ako nas pitate!

Svetloplava košulja + farmerke dubokog struka

Julie je oličenje francuskog stila sa klasičnom plavom košuljom i tamnim farmerkama visokog struka. Ovo može biti chic poslovna uniforma, za one dane kada nemate inspiraciju za osmišljavanje kombinacija.

Mokasine + kožna jakna

Lucy Williams daje londonski tretman svojim tamnim farmerkama sa kul kožnom jaknom, prugastim džemperom i crnim lakovanim mokasinama. Ovde je ključ u kvalitetnoj jakni i paru cipela, sa kojima se ostatak outfita slaže sam od sebe.


Teksas jakna + braon mokasine

Sasha Mei daje preppy dodir svojim tamnim farmerkama uz klasične braon mokasine sa zlatnom kopčom i teksas jaknom. Kakva mladalačka interpretacija old money stila!

Crna džemper + cipele špicastog vrha

Clara Dyrhauge donosi nam još jedan styling u maniru tihog luksuza uz basic crni džemper i klasične elegantne cipele sa špicastim vrhom.

Teget kaput + crne čizme

Brittany Bathgate uparila je svoje tamne farmerke s ravnim nogavicama uz teget kaput i džemper, chic maramu oko vrata i cool crne čizme.

Izvor: ELLE /N.K.