Uprkos činjenici da ima četvoro dece, lepa manekenka uspeva da održava idealnu kilažu, a za to je odgovorna njena zdrava ishrana.

Kako nam je otkrila Heidi, sveže voće i povrće su glavne namirnice koje čine većinu njenih obroka. Svako jutro Heidi započinje dan uz smoothie od ananasa, bobica, jabuka i banana, a ponekad umesto ovog voća opredeljuje se za sirovo kelje i lanene semenke, koje predstavljaju odličan izvor zdravih masnoća.

Nakon toga, tokom dana Heidi sprema ručak, koji u zavisnosti od dana, čine dinstano povrće, odrezak, salata sa piletinom ili tunjevinom, sirovi kelj, voće i supe, pogotovo pileće.

Njen plan ishrane ne podrazumeva unos ugljeno hidrata, poput hleba i testenine, odnosno bilo kakve rafinirane i inudstrijski proizvedene oblike ugljeno hidrata. Ipak, oni nisi u potpunosti isključivi, tako da su u njenom režimu ishrane krompir i banane dozvoljene.

U onim situacijama kada treba da pripazi na liniju lepa Heidi nekoliko puta u toku nedelje odlazi u duge šetnje i drži se što dalje od hleba, testenine i pirinča. Iako se njen vid života zasniva na vežbanju i zdravoj ishrani, Heidi sama otkriva da često svoj zdravi plan ishrane vara sa brzom hranom, poput čokolade, pizze ili hamburgera. Ipak, to su zaista retke situacije jer je Heidi svojim fantastičnim izgledom u 43. godini života dokazala da je umerenost ključ izgradnje dobrog i zdravog tela!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija