Tačno 14. avgusta jedna od najlepših žena na svetu napuniće 52 godine. To se po njenom telu ne bi dalo pogoditi, jer bi svojim izgledom Halle Berry mogla da postidi i duplo mlađe kolegice. Tajnu njenog mladolikog izgleda i senzacionalno istrenirane figure otkrio je njen dugogodišnji prijatelj i trener.

Američka glumica Halle Berry još kao mlada krenula je da živi izrazito zdravim načinom života, koji je podrazumevao striktnu ishranu i svakodnevne treninge.

Rezultat svega toga je senzacionalna figura i zategnuto telo.

Novom fotografijom na Instagramu glumica je pokazala delić svog treninga, a ostatak tajni za strane medije otkrio je njen dugogodišnji lični trener. 

"Verujte, naš zajednički trening je sve samo ne lak. Koristimo razne tehnike, tajlandske borilačke veštine, boks, a u to ubacimo i vežbe za snagu i kondiciju. Halle je vrlo inovativna, pa često koristi šta god da joj se nađe pod rukom kao teg. Pomera teške kutije, nameštaj. Takođe tu je i klasično trčanje na traci koje troši najviše kalorija. Sve u svemu, trening je vrlo dinamičan", započeo je u svom razgovoru Peter Lee Thomas, lični trener lepe glumice, s kojom trenira čak pet puta nedeljno.

"Ona uglavnom dođe s listom stvari koju želi da uradi tog dana i toga se držimo. Nikada nisam upoznao nekoga ko je toliko istrajan u vežbanju", objasnio je u nastavku Tomas i dodao kako se njena snaga i rezultati itekako vide. 

"S vremenom postaje sve brža, jača i mnogo spretnija", zaključio je trener.

Ali, da nije sve samo u vežbanju jednom je prilikom objasnila i sama glumica, kada je rekla da veliku ulogu u njenom izgledu i zdravlju igra ishrana.

"Pronašla sam idealnu ishranu koja ne smeta mom dijabetesu, zato se uvek trudim da imam dnevno četiri mala obroka zbog kojih se osećam snažno i zdravo", izjavila je jednom.

Hrana koja se nađe na njenom tanjiru ne sadrži masnoću, šećer ni ugljene hidrate, a omiljeni su joj obroci tuna s grila i krompir s lukom. 

"Počela sam da jedem puno svežeg povrća, piletine, sveže ribe i testenine. Izbacila sam crveno meso i voće jer sadrže dosta šećera."

Izvor:  tportal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/