Osim što će tako telo biti hidrirano i što ćete izgledati svežije i osećati se zdravije, voda pomaže vašem probavnom sistemu da bolje funkcioniše.

Počastite lice voćem 

Napravte  masku za lice s voćem po izboru. Jedna od najboljih je maska od papaje. Plod papaje sadrži enzim papain koji smanjuje taloženje melanina. Na lice možete staviti i jagode isečene na kolutove. Jagode recimo sadrže beta-karoten i vitamin A koji pomaže u obnovi kolagena. Prirodna aloe-vera takođe je odlična za borbu protiv starenja kože.

Kako je Sofia Vergara oblikovala svoje telo i dovela ga do savršenstva

Smanjite stres

Svi imamo stresne situacije u životu, ali ako to naučite da kontrolišete, biće vam mnogo lakše. Istraživanja su pokazala da mentalni stres ubrzava proces starenja. Kada ste pod stresom poremeti se prirodna ravnoteža i izlučivanje hormona, zbog čega je otežan oporavak ćelija i generisanje kolagena. Postoji mnogo načina da se smanji psihički stres.

Clean Eating: Nova dijeta uz koju se kilogrami ne vraćaju

Svoju pažnju možete preusmeriti na razne druge stvari kao što je, na primer, vežbanje. Joga, duboko disanje i meditacija mogu smanjiti stres, poboljšati protok kiseonika i protok krvi i poboljšati nivo energije.

Ostatak teksta pročitajte OVDE

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/