Na osnovu pređašnjih intervjua, odnosno retkih prilika kada je pričala o sebi i svom načinu života, izdvojili smo njena osnovna pravila ishrane.

Zanimljivo je da prva dama Amerike uvek za doručak bira isto jelo, prema čemu se može zazključiti kako je Melanija veoma disciplinovana žena.

1. Svaki dan započinje istom namirnicom

Uprkos činjenici da je sada zauzetija nego ikada, ova 47-godišnja dama uvek odvaja vreme za doručak koji mora biti zdrav. Pre nekoliko godina, Melanija je otkrila za "GQ "magazin da obično započinje svoj dan ovsenom kašom koja je poznata po visokom sadržaju vlakana i smuti napitkom napravljenim od nekoliko sastojaka punih vitamina.

(20 najlepših odevnih kombinacija Melanije Trump u 2018!)

2. Svaki dan pojede određen broj voćki

Pitate se kako lepa Slovenka održava svoju liniju vitkom, a kožu sjajnom? Ona u svoju ishranu uvodi voće bogato antioksidansima. U jednom intervjuu je otkrila kako je njen dnevni cilj da pojede najmanje sedam voćki.

3. Ne zabranjuje sebi ništa

Zbog fantastičnog fizičkog izgleda, mnogi ljudi misle da je Melanija jedna od onih koji apsolutno ne unose šećer. Ipak, baš naprotiv. "Nemam uobičajen slatkiš koji uvek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom telu", izjavila je. Prva dama je čak priznala da voli ponekad da pojede sladoled, sve dok je on “u balansu sa zdravom hranom”

(8 namirnica koje treba da izbacite iz ishrane odmah!)

4. Ne podvrgava se lošim dijetama, zdrava ishrana je deo njenog načina života

Melaniji je veoma bitno da unosi dosta vode tokom dana, kako bi ostala hidrirana, a nikada ne konzumira masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila svog sina Barona i oslobodila se kilograma dobijenim u trudnoći, priznala je da su joj zdrava ishrana i pilates​​​​​​​, dva-tri puta nedeljno, pomogli da se vrati u staru formu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/