Gde god da se pojave, Tina Kunakey i Vincent Cassel gotovo da hipnotišu sve svojom pojavom. Doduše, posebnu pažnju privlači upravo njegova mlada supruga, koja je sve uspešnija u svetu modelinga.

Iako je poznato da manekenka vredno trenira, te da izuzetno vodi računa o svom izgledu, sa druge strane, osnova joj je, kako je i sama otkrila upravo ishrana. Ona se, prema rečima nutricioniste slavnih doktora Ozza pridržava takozvane "dijete bez dijete", odnosno, jednog oblika fastinga. Kako kaže, za razliku od fastinga, odnosno autofagije, gde se unos hrane ograničava na osam sati, ovde postoji više slobode.

Naime, kod "dijete bez dijete" hrana može da se konzumira od momenta kada sunce izađe, pa sve dok ne zađe. Međutim, iako je satnica duža, upravo ovde se ogleda "caka". Jednostavno, ugljeni hidrati su potpuno zabranjeni tokom dve nedelje, a potom je njihov unos smanjen na minimum i to je zapravo jedino, uslovno rečeno "pravilo".

Tina Kunakey specijalnom ishranom održava liniju.
Profimedia 

Ipak, dozvoljeno je da se počastite jednom nedeljno omiljenom hranom, odnosno da imate cheat day. Na ovaj način veoma brzo ćete videti rezultate, a doktor Ozz kaže da je glavna prednost ovakve ishrane to što se masne naslage nestaju, ali obline ostaju, što se da primetiti po Tininom primeru.

Kada je reč o samoj ishrani Tine Kunakey, limunade i ceđena limeta su nešto čime započinje dan. U vodu često doda i listove sveže nane, a umesto kafe ujutru pije čaj. Manekenka je često isticala da je hidratacija glavni faktor kada je dobar izgled u pitanju, a s vremena na vreme pije i vodu sa čija semenkama koje poboljšavaju probavu.

Kada je reč o doručku, manekenka u 99 odsto slučajeva dan započinje ovsenom kašom, a jedno je voće to koje se menja. Najčešće su to borovnice i maline, a koristi isključivo biljna mleka.

Za ručak jede ili suši, ili salate sa piletinom ili ribom, a kada joj se jede pica, bira isključivo one sa tankom koricom i sa mnoštvom zeleniša. Inače, s obzirom da je Tini Kunakey omiljena meksička hrana, ne beži od ljutih jela, što se u brojnim studijama pokazalo kao dobar način da sagorite eventualni "višak".

Kada je u pitanju večera, manekenka bira light varijante, te su salate ponovo jedna od opcija, a ukoliko konzumira težu i jaču hranu, narednog dana obavezno više trenira ili šeta.

Za užine uvek jede voće, sa akcentom na borovnicama i drugom bobičastom voću, a ukoliko je na napornim snimanjima, obavezno sa sobom nosi banane koje je duže vreme drže sitom.

Zahvaljujući zdravim navikama koje prenosi i na svoju ćerku, Tina zaista može da se pohvali telom iz snova, a još njenih fotografija pogledajte u galerji na kraju teksta.

Profimedia Tina Kunakey redovno oduševljava modne kritičare svojim odevnim izborima.

 Pre svake dijete konsultujte se sa svojim nutricionistom ili lekarom.