Mnogi gastro zaljubljenici se teško odriču ukusne i lepe hrane, zbog čega smo rešili da se konsultujemo sa nutricionistkinjom Eve Lynn Kessner koja je rešila da nam otkrije kako je moguće da izgradite mišiće i zategnete stomak, bez menjanja plana ishrane.

Stoga, donosimo vam 3 primamljivija saveta koji će, ukoliko ih redovno praktikujete, dati dugoročne efekte.

Konzumirajte više vode

Ako ste dehidrirani vi zapravo zadržavate dosta vode, što ima nazadnu funkciju. Ostanite hidrirani tako što ćete tokom celog dana unositi tečnost u vaš organizam. "Najbolje bi bilo da u vodu dodate limun, kako biste ujedno postigli i detoksikaciju", kaže Eve.

Dobro sažvaćite hranu

Veoma je važno da dobro sažvaćete hranu, jer će to pomoći pravilnom varenju, što je od suštinske važnosti.

SMRŠAJTE JEDUĆI OBILNE DORUČKE: Bez jo-jo efekta možete da izgubite gotovo 20 kilograma u 4 meseca
Unsplash/Svitlana 

Vežbajte

Mali donji stomak može da bude veoma je ženstven, a uz ove 2 efikasne vežbe, postići ćete zadovoljavajuće rezultate u kratkom vremenskom periodu.

Korak 1

Lezite na leđa i potpuno ih oslonite na pod. To znači da ćete morati da uradite blagu kontrakciju jer između leđa i poda ne bi trebalo da bude ni milimetar prostora. Odignite noge pod uglom od četrdeset i pet stepeni.

Korak 2

Podignite noge, tako da budu normalne u odnosu na pod. Ruke držite pored tela i neka budu zalepljene za pod. Nemojte ispravljati kolena, neka uvek ostanu blago savijena. Lagano spustite noge u početnu poziciju.

Uradite tri serije po 10 ponavljanja.